Saavuimme Denveriin viikko sitten. Koneemme oli pari tuntia myöhässä, joten olimme perillä aika myöhään.
Lyhyttä kuulumisten vaihtelua ja nukkumista kummempaa ei siis tapahtunut.
Aamulla menimme syömään munakasta, pannukakkuja yms. todella hyvää.
Iltapäivä meni lähinnä chillailussa ja illalla oli hyvin perinteinen amerikkalainen grillailuilta.
Paikalla oli sukulaiset ja hyviä ystäviä. Ensi tapaaminen sukulaisten kanssa meni todella hyvin ja oli alkusoitto ihanalle ajalle Denverissä.

Tiistai aamuna me leidit mentiin kasvohoitoon ja miehet meni Forney museoon. Kävimme myös Buffalo Billin museossa, ihmettelemässä dinosauruksien jalanjälkiä ja pesismatsi.Todella upea päivä.
Yllätyksenä minulle tuli se, että Buffalo Bill oli vapaamuurari ja että hänen vaimollaan oli suomalaiset juuret.
Pesismatsista innostuin myös yllättävän paljon.

Keskiviikkona kävimme ostoksilla ja illalla oli Anteron synttärijuhlat. Menimme meksikolaiseen ravintolaan, jossa en saanut mitään selvää mitä tarjoilia puhui. Ruoka oli silti hyvää.

Torstaina menimme Estes parkiin. Koko päivän satoi, joten emme päässeet vaeltamaan, mutta vierailimme hotellissa, jossa Stephen king kirjoitti Hohdon ja kävimme taas shoppailemassa. Illalla rentouduimme porealtaassa.

Perjantai aamu alkoikin sitten vaelluksella, joka vei meidän pienelle järvelle noin 3000 metrin korkeuteen. Tunsin itseni vanhaksi akaksi, koska korkeus otti tosi koville. Korviani särki ja tuntui, etten saanut happea kunnolla. Hengittäminen sattui välillä keuhkoihin.
Jossain vaiheessa vähän huippasikin, mikä on tosi kätevää jyrkällä rinteellä. Perille pääsy oli silti sen arvoista ja alastulo helpompaa.
Maisemat ovat todella upeat siellä.

Illalla olikin sitten huikeat synttärijuhlat, samoin lauantaina. Lauantaina kävimme myös Targetissa ostoksilla. Target on vähän niin kuin Sokos tai Anttila ja sieltä ei kuulemma ikinä pääse pois ilman, että ostokset maksavat sata dollaria. Meni kauppaan ostaan vaikka vain vessapaperia. Noudatimme tätä kaavaa.
Ilta venyi taas hyvässä seurassa puolilleöin ja herätys oli viideltä aamulla. Vähän kahvia nassuun ja sitten lentokentälle.

Denver on todella kaunis paikka ja suosittelen sitä kaikille. Omasta kokemuksesta huipun teki tietysti sukulaisten tapaaminen, jotka ovat todella huippua sakkia ja olen todella iloinen, että saan olla osa heidän elämäänsä. Lähtö Denveristä oli tottakai haikea, mutta eiköhän Frisco piristä tunnelman. :)