Näin vaalipäivänä, kun ei enää ole mitään tehtävissä, vertailin aikani kuluksi  irc-gallerian vaalikoneen vastauksiani eri puolueiden vastauksiin. Näyttää siltä että nämä vaalit voittavat suuri konservatiivi puolue joka haluaa kasvattaa lapset jumalaa pelkääviksi kansalaisiksi, jotka tuomitsevat blossee vetävät hipit. Oli heistä haittaa yhteiskuntarauhalla tai ei. Tähän suureen konservatiiviseen puolueeseen kuuluvat SDP, Keskusta, Kristilliset ja Kokoomus, no oikeastaan melkein kaikki puolueet Vasemmistoliittoa ja Kommunisteja lukuunottamatta.

Tämä konservatiivinen puolue ajaa myös mielummin omalla autolla kuin käyttää julkista, vaikka saarnaakin ilmaston muutoksesta. Eikä puolue ole kovin innoissaan homojen ja lesbojen adoptio-oikeudesta. Jos olisin seksuaalivähemmistön edustaja miettisin tarkkaan mitä puoluetta äänestäisin. Saman neuvon antaisin ateisteille ja agnostikoille, joita on aikanaan vituttanut yläasteen uskonnonopetus.

Koin irc-gallerian tulokset parempaa tulevaisuuden suuntaa ja älyllistäkehitystä uhkaaviksi. Tämä johtuu siitä että uskon että jokaisesta puolueesta varmasti ainakin nuoret ovat vastanneet gallerian vaalikoneeseen. Vanhoista ehdokkaista varmaankin vain osa. Miten asiat voivat muuttua jos tuleva sukopolvi ei ole edellistään viisaampi? Onko tulevaisuutemme vääjäämättä menossa samaan suuntaan kuin jenkkien? Onko meistä tulossa samanlaisia punaniskoja vai olemmeko koko ajan olleet yhtä lyhytnäköisiä?

Toivottavasti tänään kansa käy uurnilla näyttämässä että asia ei ole niin kuin painajaisissani pelkään. Vaan että meillä on vielä toivoa. Uudet sukupolvet tulevat murtamaan konservatiivisuuden kahleet ja me kaikki tulemme elämään onnellisesti elämämme loppuun asti, ilman että maapallo tuhoutuu. Loppu.