Aina välillä törmään ihmisiin, jotka eivät oikeastaan tiedä politiikasta paljon mitään, vaikka luulevat niin ja alkavat neuvomaan, mitä minun politiikassa tulisi tehdä tai kertovat minulle mimmoinen on Vasemmistoliitto. Ihan kun en itse sitä tietäisi, todenmukaisemmin kuin nämä median aivopesemät idiootit. Alla pari esimerkkiä lauseista, joita olen kuullut kyllästymiseen asti.

"Miksi sinä olet Vassissa, kun se ajaa vain köyhien asiaa ja sinä olet töissä?"

- Mistä lähtien Vassi ei mukana olisi ajanut alemman työväenluokan asemaa, mihin itsekkin kuulun. Se että olen töissä ei tee minusta porvaria. Myöskään se että olet rikkaissa naimisissa, ei tee sinunsta porvaria jos itse olet "vain" sairaanhoitaja tai tarjoilia. Pysykää lestissänne!

Sitä paitsi mikään puolue ei aja vain yhtä asiaa, jos niin luulet niin kannattaa googlettaa puolueiden poliittiset asiakirjat. Voit yllättyä kuinka paljon linjauksia asioihin niistä löytyy.

Vassi ei myöskään ainoastaan aja asioita, jotka koen tärkeäksi vaan myös perustaa päätöksensä ideologiaan, jota minä pyrin toteuttamaan omassa elämässäni. Jos et tiedä mitä ideologia tarkoittaa niin KVG!

"Kyllä sinunkin tulisi vaihtaa puoluetta, että sinulla olisi paremmat etenemismahdollisuudet."

- Vaikka sinä saatatkin olla itsekeskeinen paskiainen, joka peilaa maailmaa vain oman napansa ja siitä löytyvän nöyhdän kautta, ei tarkoita sitä, että kaikki tekevät niin. En ole Vassissa sen takia että itse hyötyisin siitä jotain tai pääsisin "asemiin". Tottakai haluan päästä vaikuttamaan asioihin, mutta en käytä puoluetta välineenä kahmia itselleni valtaa. Minua oikeasti kiinnostaa miten tätä maata ajetaan. Minä okeasti kuulun Vassiin, koska se oikeasti kannattaa tasa-arvoa, solidaarisuutta ja vapautta.

"Kyllä se Kokoomus on muuttunut."

- Vuoden paras vitsi. Ei Kokoomus ole muuttunut, vain puheet mitä he pitävät - eivätkä nekään paljoa.

Joten ennen kuin alat puhumaan politiikasta niin kuin oikeasti tietäisit siitä jotain, niin pliis ota asioista selvää. Ei ole tyhmiä kysymyksiä, on vain tymiä kysyjiä. Tämä on suunnattu kaikista eniten 40 + henkilöille, koska suurin osa tietämättömyyden täyttämästä kritiikistä tulee heiltä. Se että olet jo elänyt puolet elämästäsi tai enemmän ei merkkaa sitä, että tietäisit kaikesta kaiken. Itse asiassa monet (eivät kaikki) nuoret ovat jopa paljon valveentuneempia, kuin nämä fossiilit. Osa syy voi olla siinä, että heitä ei vielä ole aivopesty ja he eivät jääräpäisesti pidä kiinni vanhentuneista ja vääristyneistä mielikuvistaan, jotka liittyvät politiikkaan.

Nuorissa on jälleen kerran tulevaisuus, kunnes täyttävät 40 + (Heh he).