Eilen oli myös työn täyteinen päivä. Käppäiltiin Broadwaylla ja otettiin kuvia Times Squaresta. Käytiin ihmettelemässä Empire state buildingia ja joo se 86 kerrosta oli meitsille vähän liikaa. Tero sai nappailla osan kuvista.Eksyttiin myös Bryant parkille, mikä oli kaunis puisto. Ulkoisesti ihmeteltiin myös Rockefeller centeria. Ilta päättyi stand upin merkeissä mestassa nimeltä Carolines on Broadway. Meininki oli välillä niin hyvää, että pissa meinas tulla housuun. 2,5h ilman taukoo on kyllä toisaalta vähän liikaa. :)

Sitten ruuasta ja ihmisistä. Ihmisillä on koko ajan kiire, täällä kuljetaan nopeempaa ja sekasemmin kuin Helsingissä. Mutta kun siellä on jo tullut harjoiteltua niin on helppo mennä massan mukana. Ihmiset ovat kohteliaita ja ystävällisiä, mutta täälläkään ei metrossa puhuta tuntemattomille. Parhaat ruokakokemukset on tähän mennessä olleet hodari ja hampuriliaset, joiden tyyli on yllättänyt. Monissa paikoissa kun tilaat hampparin niin se on kanssa vain hamppari. Kylkeen ei tule mitään ranskalaisia, jota yrittää väkipakolla mussuttaa, koska ruokaa ei saa jättää. Pihvin kypsyyden saa itse päättää ja lisukkeina on kasviksia, jos haluaa jotain ylimmääräistä kuten juustoa tai pekonia, tulee se tilata erikseen. Ruisleipää on kyllä jo ikävä.

Odotan vierailuamme muihin kaupunginosiin sillä tähän mennessä koetut kaupunginosat eivät ole tehneet minuun vaikutusta.
Olen ehkä vammanen, mutta Manhattan ei minusta vain ole mikään juttu. Jossu älä saa sydäriä kuin luet tän. :D

Tänään mennään kai ihmetteleen isoo tätii ja varmaan Brookllyniin. Katsoo miten aikaa riittää, kun tuli vähän nukuttua. :)