Meidän asuinalueellamme Sörkässä asuu paljon koiranomistajia. Jaan meidät koiran omistajat kolmeen kastiin koiriemme kakkojen perusteella. On ne jotka keräävät koiransa kakat (kuten minä), ne jotka eivät kerää niitä sekä ne jotka keräävät kakat kyllä pussiin, mutteivät saa sitä pussia roskikseen asti. Joo, tämä ei ole vitsi.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Todellakin meidän asuinympäristössämme asuu koiranomistaja, joka kerää koiransa kakat pieneen vihreään pussiin mutta jättää pussin teinviereen. Näitä pieniä kakan täyteisiä pusseja näkyy vähän väliä kotikorttelissani. Uskomatonta mutta totta. Aluksi ihmettelin miksi joku tekee niin, mutta sitten kun mietin asiaa tekemällä siitä poliittisen, tuli siihen paljon enemmän järkeä (ja tietyllä tavalla vielä vähemmän järjkeä).

Nähkääs meidän kauniissa Suomessamme on 3laisia poliitikkoja liittyen ympäristöön ja sen suojeluun. On niitä poliitikkoja jotka tekevät asialle jotain, on niitä jotka eivät tee asialle mitään sekä on niitä jotka näyttävät tekevän asialle jotain mutteivät oikeasti tee. Tämän kolmannen ryhmän poliitikot ovat juuri noita vihreän kakkapussin poliitikkoja. He muka suojelevat luontoamme keräämällä kakkansa pussiin, mutta kun kukaan ei näe heittävät pussin ojaan. He itse asiassa kuormittavat luontoa kaksinkertaisesti. Nämä kakkapussi poliitikot eivät vain jätä kakkaansa kadulle vaan ostavat nämä vihreät pussit (lue lisää saastaa), joissa jättävät kakkansa kadulle.

Joten eikö olisi paljon parempi, että jos näet vaivan ostaaksesi kakkapussin, niin sen lisäksi että käytät sen, niin toimitat sen myös oikeaan osoitteeseen (lue roskis/bioroskis pussista riippuen)? Vihreys ei ole sanoja vaan tekoja. Luonto kiittää luonnon ystävää.