Olen ollut kipeänä nyt 5 päivää, mikä on tuskallista aikaa minulle. Se tarkoittaa etten oikeastaan voi tehdä mitään muuta kuin maata ja katsoa telkkaria. Yleisesti ihanaa aikaa mutta työnarkomaanille yhtä helvettiä.

Parin ensimmäisen päivän jälkeen kun kaikki Todella Upeeta- jaksot oli katsottu aloin jälleen kerran pohtia elämän tarkoitusta ja siinä sivussa oman elämäni tarkoitusta ja sitä voiko nämä kaksi olla toisistaan irrallisia käsitteitä. Pohdintani sai uskomattoman mittasuhteen ja pidin avomiestänikin yöllä hereillä vertaillen elämän tarkoitusta uskonnon ja ateismin näkökulmista.

Kaiken tämän uuvuttavan pohdiskelun jälkeen tulin taas siihen tulokseen että elämän tarkoitus on tulla onnelliseksi tai olla onnellinen, koska onnellisena ihminen yleensä on myös hyvä lähimmäisilleen ja ympäristölleen (mikä on monien näkökulmien mukaisesti tavoiteltava tila).

Lopputulokseni ei silti tyydyttänyt minua, koska se kuulostaa perin tylsältä, eikä sisällä mitään kosmista viisautta. Tähän vastaukseen minun on silti tyydyttävä, ainakin seuraavaan sairastamiskertaan asti.