Tänään ollaan lähinnä hengailtu. Käytiin kokeilemassa onneamme joskos olisi päässyt kattoon isoo tätii, mutta päätettiin, ettei se neiti  ole tuntien seisoskelun ja jonotuksen arvoinen. Suuntasimme sitten taas Chinatowniin, Mulberrystreetille.

Ensin kävimme syömässä. Oma soppani oli sen kokoinen, että siitä olisi varmaan syönyt hyvin 4 ihmistä. Seuraavaksi suuntasimme hierojalle. Kokovartalohieronta oli mitä mahtavinta viikon käppäilyn jälkeen. Sitten jälleen kerran ostoksille.

Chinatownissa ei voi käydä vaan kävelyllä. Sieltä tarttuu aina jotain mukaan. Kävimme ostaan Terolle toiset kengät eilisten kastuneiden rinnalle. Itselleni tarttui tietysti mukaan yhdet aivan ihanat korkkarit. Onko jotenkin liioteltua, jos tällä hetkellä minulla on mukana 6 kengät ja Terolle kahdet. EI. :) ja ei aleta edes laskemaan kotona olevia kenkiä. :)

Matkamme jatkui Central Parkille, missä piti mennä ihailemaan elukoita, mutta tarha oli juuri sulkeutumassa.
Päätimme, että viikon käppäily loppuu nyt ja painuimme takaisin hotellille. Illan ohjelmassa on tetrismäistä tavaroiden pakkailua ja kylpy. Huomenna odottaa kuitenkin jo uusi osavaltio ja uusi seikkailu.

Kaiken kaikkiaan Nyki oli hieno kokemus, mutta ei ihan se mun juttu kumminkaan. Toisin kuin elokuvissa meitä ei ryöstetty, raiskattu, kidnapattu tai tapettu. Aika mälsää. ;)